Datum: Dienstag, 16.10.2018
Ort: FH Münster
Steinfurt
Foyer BeST / International Office
Kategorie: Studium , Aktuelles für Studierende, International Office, Chemieingenieurwesen, Elektrotechnik und Informatik, Maschinenbau, Energie · Gebäude · Umwelt, Wirtschaftsinformatik, Physikalische Technik, Institut für Technische Betriebswirtschaft

Kurzbeschreibung:

The International Office kindly invites you to our WELCOME MEETING - a welcome and orientation session for international students!

Find out what you absolutely must know about studying and living in Münster or Steinfurt(residence permit, health insurance, institutions,...).

You will also get to know your fellow students and the team of the International Office and AStA.

We are also going to introduce the program of FHiRST-activities (FH internationale Reception Service Team) with lots of interesting and important events.
We look forward to meeting you!

All international degree seeking students form abroad in 1st or 2nd semester are invited.

Please register here: www.fh-muenster.de/internationaloffice/international_students_staff/fhirst-weeks.php