Logo der FH-Münster

Zeit: 18:30 - 20:00
Ort:

Online via Zoom.

Kategorien: Terminkalender FH, Chemieingenieurwesen, M.A. International Marketing and Sales, Physikingenieurwesen, Institut für Technische Betriebswirtschaft

You come from abroad and will start your studies at FH Münster University of Applied Sciences. At the beginning, there is a lot to organize: You will need the download your semester ticket, to inform the Citizens' Office, to find a room and take out a health insurance, know the right contact persons and many organizational matters more...

The Welcome Session offers first helpful information. Besides, you can also your individual questions.

The session will take place ONLINE via "Zoom". You will receive a link after registration and need appropriate internet access, camera and microphone.

Veranstaltungskatalog